Tratamente fito-sanitare

Tratamente fitosanitare cu drona

Drona a fost integrată în domeniul agricol din necesitatea de a interveni rapid și eficient asupra plantelor de cultură ce riscă să fie compromise din cauza dăunătorilor sau a bolilor. În multe țări din Europa, aceste tratamente fitosanitare realizate cu drona sunt folosite cu succes, având rezultate peste așteptările fermierilor. De ce să nu implementăm și noi astfel de echipamente ultramoderne în protejarea culturilor din România? Așa că, astăzi, îți oferim și noi servicii de calitate de efectuare a tratamentelor fitosanitare cu drona.

Profesionalism

Promptitudine

Eficiență

Rezultate garantate

Cum funcționează?

Primul pas în aplicarea tratamentului fitosanitar este evaluarea stării fitosanitare a culturii. În urma aceste evaluări și de biologie dăunătorilor identificați, se stabilește o schemă de tratament eficientă și momentul în care tratamentul trebuie aplicat. Dacă nu se intervine la timp, producția scade atât din punct de vedere cantitativ, dar și calitativ. Tratamentele fitosanitare efectuate cu drona au acest avantaj de a interveni rapid, în orice condiții – chiar și în cele mai dificile (ploaie, relief dificil, noaptea, etc.).

Drona este dotată cu un sistem de pulverizare alcătuit din pompe și duze de aplicare prin intermediul cărora poti regla dimensiunea picăturii chiar în timpul zborului. Aceste drone agricole au mai multe avantaje prin modul lor de funcționare: riscul de contaminare este eliminat pentru că pompa nu intră în contact cu soluția pregătită, riscul de scurgere al soluției este eliminat, iar consumul de energie și apă este redus considerabil. În plus, dronele pot funcționa fără niciun fel de problemă chiar și cu soluții vâscoase sau care conțin particule solide.

Beneficiile tratamentelor fitosanitare cu drona

Tratamentele fitosanitare cu drona sunt mult mai eficiente și mai bune nu doar pentru cultura în sine, ci și pentru mediul înconjurător. Pulverizarea este extrem de precisă – deci nu va ajunge soluție sau substanțe chimice în alte locuri decât cele țintite. În plus, drona se poate apropia de cultură și poate elibera tratamentul doar pe suprafața plantelor, în cantitatea optimă, fără să se scurgă în sol. Testează tratamentele fitosanitare realizate cu o dronă ultramodernă și vei vedea beneficiile la recoltarea producției!
Open chat
Bună ziua!
Cu ce te putem ajuta?
Call Now Button