DYW

167 +

Clienți
mulțumiți

Cine suntem noi?

Partenerii tăi în eliminarea tuturor dăunătorilor și bolilor.

Necesitatea de a interveni rapid și eficient în protecția fitosanitară a plantelor de cultură ne-a adus în acest punct în care am investit în echipamente ultramoderne și într-o echipă de oameni cu expertiză în managementul culturilor agricole, tocmai pentru a oferi agricultorilor posibilitatea de a oferi protecția necesară culturilor și de a-și maximiza recolta. Tratamentele fitosanitare cu drona reprezintă în acest moment varianta optimă pentru eliminarea dăunătorilor și bolilor.

Urmăriți acum videoclipul nostru

drona-icon (3)

Tratamente fitosanitare de calitate cu drona, inovația agricolă a momentului.

Despre noi

Ne definește profesionalismul, promptitudinea și eficiența cu care intervenim asupra culturii tale.

Dacă vrei să te bucuri de o recoltă bogată, alege tratamentele fitosanitare cu drona.

Calitatea, expertiza, rapiditatea, rezultatele garantate, diversitatea aplicării – sunt doat câteva dintre motivele pentru care ar trebui să programezi acum o intervenție cu drona asupra culturii tale. Nu mai depinzi de personal sau de un transport de apă pentru a realiza tratamentele fitosanitare în mod tradițional, ci trebuie doar să stai pe margine și să observi cum drona face acest lucru într-un mod mult mai rapid, mai eficient și cu un impact mai redus asupra mediului înconjurător.

De ce să lucrezi cu noi?

Rezultatele vorbesc de la sine.

Un tratament fitosanitar de calitate va aduce rezultatele dorite - știai că un tratament efectuat cu drona duce la o recoltă mai bogată chiar și cu 7% față de un tratament realizat în mod tradițional, cu utilaje agricole care pot distruge o parte din cultură?
Icon

Diversitate.

În momentul de față asigurăm tratamente fitosanitare cu drona în următoarele sectoare: agricol, pomicol, viticol și silvic. Plănuim însă să ne extindem activitatea.
Icon

Eco-friendly.

Prin utilizarea țintită a tratamentelor fitosanitare, mediul înconjurător nu mai este atât de afectat, ca în cazul tratamentelor realizate în mod clasic.
Contactează-ne dacă ai nevoie de o intervenție rapidă asupra culturii tale!

DRONE YOUR WAY

Alege inovația și tehnologia pentru protejarea culturii tale.

Suntem aici să îți oferim tratamente fitosanitare cu drona eficiente, rapide și cu rezultate garantate.

Îți punem la dispoziție expertiza noastră și echipamente ultramoderne de realizare a tratamentelor fitosanitare pentru cultura ta.

Contactează-ne și hai să aflăm care este cel mai potrivit tratament.

Open chat
Bună ziua!
Cu ce te putem ajuta?
Call Now Button